ΕξοπλισμόςΕφαρμογέςΤεχνολογία

Ηλεκτρονική τιμολόγηση με την αξιοπιστία της Oxygen

Τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιούμε στην εταιρεία μας την εφαρμογή της Oxygen Pelatologio. Μια cloud εφαρμογή η οποία έχει πολλές δυνατότητες “διασύνδεσης” με άλλες υπηρεσίες/εταιρείες που χρησιμοποιούμε είτε για τα δικά μας projects είτε για συνεργατών μας.

Το Oxygen Pelatologio είναι μια εφαρμογή η οποία καλύπτει σχεδόν όλο το εύρος επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών οι οποίοι θέλουν να εκδίδουν νόμιμα παραστατικά χονδρικής και λιανικής στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Αποτελεί πιστοποιημένο πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ και έχει την δυνατότητα να εκδίδει τόσο αθεώρητα παραστατικά όσο και θεωρημένες αποδείξεις λιανικής (με τη χρήση της υπηρεσίας παρόχου) καταργώντας την ταμειακή μηχανή ή τον φορολογικό σας μηχανισμό.

Είναι ιδανικό για όσους θέλουν μια συνολική λύση οργάνωσης των οικονομικών τους, των online εισπράξεων τους και ταυτόχρονα την ηλεκτρονική τιμολόγηση και την άμεση υποβολή στο myDATA.

Αποτελεί τον πρώτο 100% Cloud πιστοποιημένο πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ με ενοποιημένο σύστημα χρώσης καρτών (πιστωτικών και χρεωστικών) και ηλεκτρονικής τιμολόγησης / myDATA.

Είναι η πρώτη εφαρμογή στην Ελλάδα που υποστηρίζει την αποστολή παραστατικών ακόμα και με sms στο κινητό τηλέφωνου του πελάτη. Έχει μελετηθεί και έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να απλοποιεί τις διαδικασίες και να είναι αυτή τη στιγμή η πιο εύχρηστη ολοκληρωμένη πλατφόρμα της αγοράς.