ΔωδεκάνησαΚάρπαθοςΤαξίδια

Κάρπαθος: Νησί των αντιθέσεων και της άγριας ομορφιάς

Ποικιλία, αντίθεση και αρμονία γραμμών, όγκων και χρωμάτων συνθέτουν την απαράμιλλη γοητεία της Καρπάθου, αναδεικνύοντάς την ως ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας.

Πηγαίνοντας διακοπές στην Κάρπαθο κάνετε ένα “ταξίδι στον χρόνο”. Η Κάρπαθος, μεγαλόπρεπη και ορεινή, βρίσκεται στο Καρπάθιο πέλαγος μεταξύ Κρήτης και Ρόδου.

Η Κάρπαθος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου με πανέμορφες παραλίες και πολλές φυσικές ομορφιές. Το νότιο τμήμα της έχει πεδιάδες και κάμπους ενώ η κεντρική και βόρεια Κάρπαθος είναι ορεινή.

Η Κάρπαθος διαθέτει μέρη σπάνιας και άγριας ομορφιάς, οικισμούς εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής και ολοζώντανης παράδοσης, πλούτο ερειπίων από όλες τις εποχές της μακραίωνης ιστορίας της. Επισκεφτείτε την Κάρπαθο και ζήστε τη μοναδική εμπειρία να εξερευνήσετε ένα νησί που μοιάζει με ένα τεράστιο υπαίθριο αρχαιολογικό και λαογραφικό μουσείο!

Ένα νησί ιδανικό για ήσυχες διακοπές κοντά στην φύση!

Αεροπορικά & Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ετοιμάστε το ταξίδι σας για την Κάρπαθο επιλέγοντας τον τρόπο με τον οποίο θα ταξιδέψετε. Το νησί της Καρπάθου είναι προσβάσιμο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, είτε με πλοίο, είτε με αεροπλάνο.